لیست اختراعات شاپور بديعي اول


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1393/10/15
تاریخ ثبت: 1394/03/19
خلاصه اختراع:

در اين مولاژ به جاي استفاده از عروق كه در ان خون در جريان است از رشته سيم هايي كه به برق (الكتريسيته) وصل است استفاده شده است اين امر سبب شده تا در داخل عروق به جاي خون جريان الكتريسيته بر قرار باشو در صورتي كه كاربر به صورت اشتباه اين تكنيك را انجام دهد و انجيوكت هوشمند به صورت اشتباه در رگ مورد نظر قرار نگيرد اين موضوع سبب شده تا جريان الكتريسيته بر قرار نگردد و در نهايت LEDمورد نظر روشن نمي گردد.(در صورتي روشن مي گردد كه آنجيوكت به طور صحيح وارد رگ شده باشد.) كاربرد ديگر اين تكنيك ميتوان در ساخت مولاژ اموزشي طب سوزني باشد زيرا باتمرين و استفاده از اين نوع مولاژ كاربر يا دانشجو ياد ميگيرد كا دقيقآ سوزن را كجا قرار دهد و در انسان ميزان خطا را كاهش مي دهد.

تاریخ ثبت: 1396/11/04
خلاصه اختراع:

اختراع: تركيب گياهي گرانوله جهت بيماران مبتلا به سندرم تخمدان پلي كيستيك در زمينه فني: بخش الف: نياز هاي انساني، زير بخش: سلامتي و بهداشت سندرم تخمدان پلي كيستيك شايعترين اختلال اندوكرين زنان در سنين باروري و شايعترين اختلال همراه با عدم تخمك گذاري مي‏باشد. همچنين اين بيماري به عنوان شايعترين علت ناباروري‌هاي مرتبط با عدم تخمك‌گذاري در جوامع پيشرفته شناخته شده است. شيوع كلي آن با توجه به نوع كرايترياي تشخيصي بيماري از ۵ تا ۱۵ درصد متغير بوده، كه اين ميزان در ايران با در نظر گرفتن كرايترياي تشخيصي روتر‌دام تا ۱۹.۵ درصد نيز گزارش شده است. مشكل اصلي اين است كه با توجه به ارايه روش هاي درمان متعدد در اين زمينه، هنوز درمان قطعي و استاندارد طلايي براي اين اختلال مطرح نگشته و بيشتر درمانهاي تأييد شده فعلي، علامتي بوده، به صورت موقّت اثرگذارند و يا گران بوده و عوارضي نيز دارند. اين در حاليست كه تمركز درمانهاي موجود بيشتر بر روي كنترل موقت علائم بوده و براي اثر گذاري بر علل بيماري فوق درماني ارائه نشده است. دارو اختراعي مورد ادعاي اينجانب، از اين باب كه گياهي بوده و با توجه به مطالعات صورت گرفته عوارض قابل توجهي ندارد و تهيه آن نيز در دسترس و ارزان مي‌باشد و گياهان مورد استفاده در آن نيز بومي ايران هستند، همچنين از باب طيف اثر گسترده آن بر علل، علائم و عوارض بيماري نمونه جديدي از روشهاي درماني براي اين معضل رو به گسترش مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/06/07
تاریخ ثبت: 1397/02/24
خلاصه اختراع:

اختراع قطره خوراكي عصاره تركيبي گياهان دارويي براي كاهش علائم يائسگي درخانمها به دليل بروز مشكلات فراوان در دوران يائسگي و عدم وجود راه حل مناسب جهت رفع كامل تمام علايم به وجود امده در اين دوران براي خانم ها، با راه حل قطره خوراكي عصاره تركيبي گياهان دارويي كه شامل تركيب عصاره سه گياه رازيانه ،بابونه و زعفران مي باشد كه با درصدهاي مشخص عصاره گيري و تهيه شده مي باشد. مراحل توليد اين قطره شامل جمع آوري گياه ، شناسايي گياه و عصاره گيري در فور به صورت عصاره الكلي انجام گرديد . در پايان كار و پس از انجام كارهاي آماري مشخص شد اين قطره در رفع علايم يائسگي و افزايش هورمون استروژن و تا حدي پروژسترون و كاهش FSH كاملا موثر بود.

تاریخ ثبت: 1397/04/12
خلاصه اختراع:

قرار گرفتن در معرض ميدان يا تابش الكترومغناطيسي كه از وسايلي نظير تلفن همراه ، تلفن منزل ، مودم هاي واي فاي و…ساطع ميشود ، آلودگي الكترومغناطيسي ايجاد مي كند. اين آلودگي زماني افزايش ميابد كه فرد در حالت استراحت و خواب در معرض اين امواج قرار گيرد. ايجاد تومورهاي مغزي، افزايش فشارخون، اختلال در كاركرد غده تيروييد و افزايش دماي بدن تنها بخشي از تاثيرات مخرب اين امواج است. هدف از ارايه ي اين پروژه معرفي يك عايق امواج الكترومغناطيسي جهت جلوگيري از برخورد اين امواج با بدن ميباشد. اين عايق كه در قالب يك پتو معرفي شده است، در واقع جهت جلوگيري از آسيبهاي ناشي از اين امواج در هنگام خواب و استراحت طراحي و ساخته شده است. براي اين منظور از يك ورق نازك آلومينيومي استفاده شده است، كه به منظور افزايش استحكام و انعطاف پذيري آن، به يك ورق كاغذي يا پارچه اي دوخته شده است. اين عايق داخل پتو به گونه اي تعبيه شده است كه پتوي ساخته شده از لحاظ ظاهري هيچ تفاوتي با پتوهاي معمولي ندارد. با استفاده از اين پتو ميتوان به نوعي با تاثيرات مخرب امواج الكترومغناطيسي ساطع شده از تجهيزات الكترونيكي از جمله موبايل، مودم، تلفن و ... در هنگام خواب و استراحت جلوگيري كرد.

تاریخ ثبت: 1397/06/10
خلاصه اختراع:

مدارات الكترونيكي همواره در معرض نويزهاي محيطي ناخواسته از جمله امواج الكترومغناطيسي قرار دارند كه ميتواند منجر به تغييرات در خروجي اين مدارات شود. اين موضوع زماني اهميت بيشتري پيدا ميكند كه مدارات در محدوده ي ميكروولت مورد استفاده قرار گيرند. مانند مدارات تقويت كننده ي EEG و ECG كه تحت تاثير قرار گرفتن نتايج آنها از نويز هاي محيطي ميتواند پزشك را در تشخيص دچار اشتباه كند. در اين طرح با استفاده از پليمرهاي ترموست نوعي شيلدينگ الكترومغناطيسي معرفي شده است كه با ايجاد پوششي بسيار نازك روي مدارات الكترونيكي علاوه بر محافظت مدار در برابر امواج الكترومغناطيسي و جلوگيري از تاثيرات نويز محيطي، آنها را در برابر شرايط نامطلوب محيطي از جمله رطوبت، گرد و غبار و... حفظ ميكند. ضمن اينكه ميتواند اسرار مدارات و قطعات را براي شركت سازنده محفوظ نگه دارد و از سو استفاده افراد سودجو جلوگيري كند. شيلد مورد نظر از 55 درصد پليمر ترموست اپوكسي و 45 درصد كربن تشكيل شده است. كاربرد اين اختراع در تمامي حوزه هاي مربوط به برق و الكترونيك ميباشد از جمله موارد مصرف اين شيلد ميتوان به محافظت مدارات حساس مخابراتي، مدارات اخذ و پردازش سيگنالهاي حياتي، مدارات اخذ و پردازش تصاوير پزشكي و... اشاره كرد.

تاریخ ثبت: 1397/10/02
خلاصه اختراع:

تردد نابينايان در معابر عمومي همواره با مشكلاتي براي قشر روشن دل جامعه روبه رو بوده است. عبور و مرور، استفاده از وسايل نقليه عمومي و بهره گيري از امكانات شهري و عمومي براي نابينايان نيازمند تسهيل و آماده سازي ميباشد. در اين پروژه دو طرح براي تسهيل عبور نابينايان از تقاطع ها معرفي شده است. اين طرح ها به نابينا اين امكان را ميدهند كه بدون كمك ديگران بتواند بصورت ايمن از تقاطع عبور كند. در طرح اول يك صفح ي فلزي با روكش سمنت پلاست معرفي شده است كه اين صفحه داراي عاج هاي متحرك بر روي سطح خود ميباشد. با تغيير حالت چراغ راهنما عاجها برجسته ميشوند و از اين طريق به نابينا هشدار ميدهند. و در طرح دوم يك نوار مستطيل از جنس سمنت پلاست روي يك ورق فلزي سوار شده است. كه توسط يك موتور ويبره كه در زير اين صفحه تعبيه شده به شخص نابينا هشدار ميدهد. هر دو طرح توسط سيستم كنترل ترافيك كنترل ميشوند، كه شخص نابينا قادر خواهد بود بدون نياز به حمل تجهيزات گرانقيمت و پيشرفته و تنها با استفاده از عصاي خود برجستگي سطوح (يا لرزش صفحات) را تشخيص و براي عبور از تقاطع تصميم گيري كند.

موارد یافت شده: 6